Compot de pere eco 500 grame Nur Puur
            38 RON        
    Compot de pere eco 500 grame Nur Puur
            38 RON        
    
        Caracteristici
    
       
                        
                 Categorie: Produse Bio
                
            
                                        
                                                                                                
            
        Descriere
    
            
            Compot bio de pere 500 g Nur Puur
Ingrediente: pere Williams*, apa, sirop de orez*, suc de lamaie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in termen de cateva zile.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 500 g / 320 g stors.
Produs pentru: Nur Puur bio GmbH, Germania
    
                
         
    
    Ingrediente: pere Williams*, apa, sirop de orez*, suc de lamaie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in termen de cateva zile.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 500 g / 320 g stors.
Produs pentru: Nur Puur bio GmbH, Germania
    298 vizualizari
    
                                 Cluj, Cluj-Napoca, 04 Mai '25                    
Actualizat 02 Iunie '25
                
    
         
     
    
     
               
      
    Actualizat 02 Iunie '25
            Anunturi recomandate
        
            
        
                                                                     Categorie: Produse Bio 
                                                                
                                                                            
                                                        
                            
                                                                Bucuresti, 26 Mai '25                            
                        
                            
                